top of page
The Hungry Queen 015 groot _Nick Decombel Fotografie.jpg

Welkom bij “The Hungry Queen”

 

PROEF, VOEL, BELEEF

 

PROEF:

Hongerig naar puur en echt voedsel? Laat je inspireren door onze creaties. Durf te proeven van onze volwaardig samengestelde gerechten en tapas. Laat je verrassen door onze drankjes.

 

VOEL:

Elk lichaam is uniek. Eten is een noodzaak, slim eten is een kunst. Luister naar je lichaam, voel en voedt het op tijd met de juiste combinaties. Eten met stokjes is uiteraard ook een kunst, een uitdaging voor de hongerige ontembare maag.

 

BELEEF:

Voeding is een emotioneel gebeuren. Ons lichaam is een weerspiegeling van onze geest. Voor een gezonde levensstijl hebben we harmonie nodig. Uiteraard horen Quilty pleasures daar ook in thuis. Maak er een mooi moment van samen met wie je lief hebt. Balance is key!

ONZE MISSIE

 

Gezondheid en ons fit voelen zijn meer dan ooit belangrijk, dat beseffen we des te meer na een jaar van de pandemie “corona”. Bewuster in het leven staan en je gezondheid in eigen handen nemen zorgen voor rust.

 

Wat betekent dat voor ons: zorgen dat je lekker kunt genieten in een sfeervolle omgeving met gezond puur voedsel en een lekker daarbij passend drankje. De kunst is balans vinden tussen gezonde voeding, een actieve levensstijl en genieten.

 

Een healthy lifestyle bestaat uit zoveel meer dan alleen maar gezond eten. Hoe je best eet blijft voor iedereen een persoonlijk verhaal. Daarbij willen wij toegankelijk zijn voor iedereen, van glutenvrij, lactosevrij, koolhydraatarm, vegetarisch, vegan tot keto.

 

Balance is key!

 

Een gebalanceerde levensstijl is een zoektocht, een avontuur en een sterke uitdaging. Het is van onschatbare waarde om je fitte zelf te vinden.

 

Daar wil “The Hungry Queen” je graag bij helpen. Er is degelijk een verband tussen gezondheidsklachten en voeding. Het is pas nadat je zelf minder klachten ervaart dat je kan begrijpen wat voeding met je doet. Het is een krachtig duwtje in de rug om betere voedingskeuzes te kunnen maken.

 

Kies eens voor een plantaardig gebaseerde lunch en voel wat het met je doet.

 

Begrijp wat je eet en kies voor zoveel mogelijk kleur op je bord, je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn. Vandaar ons moto: Good Food, Good Mood.

 

Bij ons willen we een Happy Place creëren voor iedereen. Een plek met positieve vibes waar je terecht kan voor een lekkere gezonde lunch, Sushi of een volledig uitgebalanceerd dinner met lekker passende drankjes.

 

Healthy Food, Healthy Mind, Healthy Body

 

Dave Mares, gepassioneerd foodie, Virginie Vercruysse, gediplomeerd diëtiste en Team The Hungry Queen willen een unieke beleving geven waar je tot rust kan komen en gezond kan genieten.

Laat je verrassen!

 

Good vibes,

Team “The Hungry Queen”

bottom of page